فوتبال ایران

چگونه فوتبال ایران در جام جهانی موفق شود

فوتبال ایران

چگونه فوتبال ایران در جام جهانی موفق شود

ایران چگونه فوتبالش جهانی شود

کلمات کلیدی

فدراسیون فوتبال

سرمربی تیم ملی

تیم ملی فوتبال ایران

جام جهانی

جام جهانی روسیه

برای بازی مقابل اسپانیا

کارلوس کی روش

فوتبال ایران

علیرضا بیرانوند

تیم‌ ‌ملی فوتبال ایران

دیدارهای دوستانه

پرتغال و اسپانیا

مربی پرتغالی

سرمربی پرتغالی

نظر احسان علیخانی درباره باخت تیم ملی+عکس

جانشین احتمالی کیروش در تیم ملی ایران

تحلیل پیشکسوت فوتبال ایران از اینده فوتبال

تحلیل روزنامه عربستانی از شکست ایران

بازتاب خداحافظی کی‌روش در رسانه‌های جهان

نظر مسعود شجاعی در مورد فوتبال ایران و کیروش

نظر مهدی طارمی در مورد فوتبال ایران و کیروش

نظر علیرضا جهانبخش در مورد فوتبال ایران

جمله معنادار یک ژاپنی درباره رفتار سردار آزمون

پیش‌بینی فاکس اسپورتس از مراحل حذفی جام ملت‌های آسیا

هدیه ویژه بازیکنان به کی روش و دستیارانش

وضعیت علیرضا جهانبخش برای بازی کردن در بازی های جام ملت های آسیا

چرا بیرانوند نامزد کسب توپ طلای آسیا نشد

نظر وزیر ورزش درمورد بازیهای تدارکاتی ایران چیست

راز غیبت قدوس در اردوی تیم ملی

کی‌روش باعث جدایی ابراهیمی از استقلال شد

  • ۰
  • ۰


با توجه به تیم های صعود کرده و با نگاهی به بازی های رفت مرحله پلی آف رسیدن به احتمالات همگروه های ایران در جام جهانی آسان تر شد. 

آنچه مشخص است اینکه تیم ملی ایران به طور قطع با یکی از هشت تیم آلمان، برزیل، پرتغال، آرژانتین، بلژیک، لهستان، فرانسه و روسیه همگروه خواهد بود. حالا این که کدام یک انتخاب بهتری هستند دیگر به نظر سرمربی تیم ملی بستگی دارد. از نظر جذابیت شاید همگروهی با برزیل، پرتغال، آرژانتین، فرانسه و آلمان انتخاب های بهتری باشند؛ اما به نظر اگر با تیم هایی مانند لهستان، روسیه و یا حتی بلژیک مواجه شویم شانس بیشتری برای صعود به مراحل بعدی جام جهانی داریم.

در سید دوم اما به دلیل عدم حضور تیم های آسیایی این احتمال وجود دارد که تیم ایران با هرکدام از تیم های حاضر در این گلدان روبرو شود. نکته قابل ذکر این است که دو تیم از یک قاره  نمی توانند همگروه شوند البته به غیر از اروپا که به دلیل تعداد بالای تیم ها از این قائده استثنا است و امکان همگروهی دو تیم اروپایی وجود دارد. با این وصف تیم ایران با هیچکدام از تیم های کره جنوبی، عربستان، ژاپن و احتمالا استرالیا همگروه نخواهد بود و با توجه به صعود قطعی تیم های اسپانیا، انگلستان، کلمبیا، مکزیک و اروگوئه تکلیف 5 تیم تا الان مشخص شده و سه تیم دیگر نیز امشب مشخص خواهند شد. سوئیس، پرو و ایتالیا سه تیم دیگر سید دوم هستند که در صورت صعود در سید دوم قرار خواهند گرفت. در این بین سوئیس که در بازی رفت پلی آف ایرلند شمالی را در زمین حریف با نتیجه یک بر صفر شکست داده، شانس بیشتری برای صعود دارد. ایتالیا اما باید شکست یک بر صفر برابر سوئد در بازی رفت را جبران کند و پرو نیز در بازی برگشت باید به مصاف نیوزلندی برود که بازی رفت را با آن بدون گل مساوی کرد. اما برای همگروهی با ایران از میان 5 تیمی که قطعا صعود کرده اند بی شک همگروهی با اسپانیا و انگلستان سخت ترین قرعه خواهد بود. اما در این سید تیم های قدرتمند دیگری مثل کلمبیا و اروگوئه و حتی مکزیک هم هستند که چندان همگروهی با آن ها قرعه آسانی به حساب نمی آید. شاید بهترین اتفاق برای تیم ملی ایران این باشد که پرو در پلی آف برابر نیوزلند به برتری برسد و در نهایت با تیم ما همگروه شود. در صورت صعود ایتالیا و سوئیس نیز تیم ما شانس همگروهی با آن ها را خواهد داشت.


تیم ملی ایران در سید سوم رقابت های جام جهانی حضور دارد و از این رو با هیچکدام از تیم های حاضر در این سید همگروه نخواهد شد. در واقع می توان گفت برای تیم ملی ایران بهترین اتفاق این است که بیشتر تیم های حاضر در پلی آف که متعلق به سید سوم هستند، بتوانند صعود کنند. در این بین صعود کرواسی به دلیل پیروزی پرگل 4 بر یک در بازی رفت برابر یونان محتمل تر به نظر می رسد. این دو تیم امشب به مصاف هم خواهند رفت. در این سید تکلیف صعود تیم های ایران، سنگال، مصر، تونس، کاستاریکا و ایسلند مشخص شده و صعود تیم های کرواسی، دانمارک، ایرلند شمالی، جمهوری ایرلند و سوئد در گرو موفقیت در بازی های پلی آف است.


تمام تیم های آسیایی به غیر از ایران در سید چهارم قرار دارند؛ اما بنا به همان قانون عدم همگروهی هم قاره ها، هیچکدام از این تیم ها حریف ایران در مرحله گروهی جام جهانی نخواهند بود. کره جنوبی، صربستان، عربستان، پاناما، نیجریه، ژاپن و مراکش 7 تیمی هستند که صعودشان قطعی شده است و تیم های استرالیا، یونان، هندوراس و نیوزلند نیز برای صعود در پلی آف می جنگند. به غیر از تیم های آسیایی، صربستان، پاناما، نیجریه و مراکش، یونان (در صورت صعود)، هندوراس (در صورت صعود) و نیوزلند (در صورت صعود) می توانند با ایران در یک گروه باشند. مراکش که شب گذشته صعود کرد در کنار صربستان و نیجریه قدرتمندترین تیم های سید چهارم هستند و می توان گفت که همگروهی با دیگر تیم های این سید اتفاق بهتری به شمار می آید. پاناما و همچنین هندوراس و نیوزلند(در صورت صعود این دو تیم) می توانند بهترین رقبا برای تیم ملی از سید چهارم در گروه بندی جام جهانی باشند.

 


با توجه به سید بندی و مشخص شدن اکثر تیم های حاضر در جام جهانی می توان گروه رویایی احتمالی برای تیم ملی را متصور شد. این گروه می تواند با سرگروهی روسیه یا لهستان از سید یک باشد. پرو در صورت صعود تیم دوم و پاناما چهارمین تیم گروه. پس گروه رویایی تیم ملی ایران در جام جهانی می تواند چنین شکلی داشته باشد: روسیه (لهستان)، پرو، ایران، پاناما.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی